Photographer
Sarah Lycksten

<< start
workshops
about
news

large format camera


Galleri Gårda
I ett par år har jag lagt blod, svett och tårar på att förvandla min lagård på Hönö till ett galleri. Nu är det klart! Hela historien och lite till finner ni i bloggen "Henisland" henisland.wordpress.com. Jag ställer ut andra fotografers bilder, arrangerar musikkvällar och annat kul. På www.gallerigarda.se eller Galleri Gårda på Facebook kan man se mer om galleriet och kommande evenemang.

Boken
När vi flyttade ut till föräldrahemmet på Hönö var det med sorg i hjärtat över min mormor men också glädje över att bo på ett så vackert ställe och över att hittat hem. Första året cyklade jag dagligen runt och utforskade öarna med min kamera. Favoritbilerna sammasnställde jag i en bok. Boken heter rätt och slätt Öa och kommer finnas till salu i lagårn under Konstvågen och andra evenemang.
Det går också bra att beställa den från Blurb.com så kommer den i brevlådan inom en vecka.

Analoga fotografer
Facebook gruppen Analoga fotografer rullar på och växer stadigt med nya medlemmar varje vecka. Vi träffas i verkligheten en gång i månaden, välkommen med!
Vill man inte gå med i Facebook så kan man alltid kika in på fotobloggen istället. Där uppdaterar jag inte ofta men det finns mycket smått och gott i arkivet om man klickar på de olika kategorierna Cyanotopi, Silverprint, Lith etc...


publication historical photographic techniques

Vill du ha nyhetsbrev om kommande utställningar, kurser och annat kul? Skicka ett mejl så lägger jag till din adress till listan.

Länkar

analoga fotografer facebook Analoga fotografer

alt photography


AlternativePhotography.com
- A site for artists and photographers working with alt.photo. and processes: Galleries, forum, technical information, articles and more.


wolrdwidepinholeday World Wide Pinhole Photography Day

 


© 2018 Sarah Lycksten